Skip to main content

Bij Karuna Yoga werken we vanuit compassie en liefde. Daarom vinden we het enorm belangrijk dat je de begeleiding krijgt die goed bij je past. En werken we alleen met gecertificeerde, gepassioneerde docenten in kleine groepen.
We stellen ons mooie team graag aan je voor.

Rinske

"Tijdens mijn allereerste Dru yogales in 2002 voelde ik voor het eerst de energie door mijn lichaam stromen. Sindsdien ben ik een trouwe deelnemer v..."

Ilona

"Ilona Ilona geeft bij Karuna de kinderyoga. Tijdens haar 30 jaar leservaring in het basisonderwijs is zij altijd bezig geweest met ‘leren met bewe..."

Joëlle

"In 2011 ontdekte ik Australië en yoga. Sindsdien voel ik een diepe verbondenheid met beiden. In de 8 jaar dat ik in Australië woonde, heb ik geëxpe..."

Lisa

"Mijn reis in de wereld van Pilates heeft diepe wortels in mijn achtergrond als duursporter. Na een uitgebreide zoektocht naar een effectieve kracht..."

Marianne

"Vanaf het moment dat ik voor mijn eigen ontwikkeling en inspiratie yoga en pilateslessen ging volgen, bracht mij dit de nodige rust en bewustzijn. ..."

Merel

"'Merel vertelt hier binnenkort graag meer over zichzelf'"

Benjamin

"Terugkijkend naar mijn jeugd was ik eigenlijk altijd al met yoga bezig. Als kind was ik niet heel sportief of competitief ingesteld. Ik nam liever ..."

Daphne

"Ik ben Daphne en ik zal jullie iets meer vertellen over mezelf en hoe ik in aanraking ben gekomen met Sound.  Zo lang als ik me kan herinneren..."

Louise

"Ik was altijd nieuwsgierig naar yoga, door de mooie balans houdingen, de ademshalingsoefeningen, en ook het mysterieuze van mediteren. Toen ik in 2..."

Willemijn

"Yoga maakt al jaren deel uit van mijn leven, zeker op het moment dat ik moeder werd, ervaarde ik zoveel voordelen van de beoefening, waar je niets ..."

Patricia

"In 1990 ben ik met mijn eerste yogales begonnen, ik had meteen het gevoel 'dit past bij mij'.  Na jarenlang met plezier yogalessen gevolgd te..."

Marianne

"Grappig, want vroeger vond ik yoga vooral vaag. De omslag kwam toen ik een week in Spanje iedere dag yoga deed. Ik begreep niet hoe het werkte, maa..."

Ineke

"Mijn hart en ziel liggen in het ondersteunen en in beweging brengen van mensen. In beweging brengen niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emot..."

Christine

"Christine vertelt binnenkort graag meer over zichzelf"

Assal

"Assal Mijn naam is Assal. Ik woon met mijn man en mijn zoon in Voorburg. Mijn hart en ziel liggen in het ondersteunen en in beweging brengen van m..."

Chiara

"Mijn eerste yoga ervaring kreeg ik van mijn moeder, zij is zelf yogadocente geweest. Ik heb heb yoga in die tijd als te zweverig en ontoegankelijk ..."

Jeanet

"Na jaren in het speciaal onderwijs gewerkt te hebben, ben ik mij zo’n vijf geleden gaan verdiepen in yoga. Hoe meer ik leerde over yoga, hoe liever..."

Eva

"Yoga gaat voor mijn niet om het aanleren van allerlei nieuwe skills, maar om het loslaten van wat we niet meer nodig hebben. Dat kan fysieke spanni..."

Maneesha

"Na jarenlang TaiChi en Qigong beoefend te hebben stapte ik in 2006 op een yoga mat en dat voelde meteen als thuiskomen. Alles in mij herkende dit a..."

Glaudia

"Zo'n 20  jaar geleden heb ik mijn eerste yogales gehad en het gevoel wat ik toen had, heeft mij nooit meer losgelaten. Namelijk dat je uit mag..."

Dineke

"Ik ben met yoga begonnen omdat ik er behoefte aan had om wekelijks een moment te ontsnappen aan de hektiek van het leven. Inmiddels is het voor mij..."

Anouk

"Ik stel mijzelf graag even voor: ik ben Anouk, en ik woon samen met mijn man en 2 jongens (7 en 9) in Den Haag. Sinds mijn tienerjaren sta ik voor ..."

Anke

"Ik maakte kennis met yoga en was direct gegrepen door het enorme effect dat beweging heeft op je mentale gesteldheid. Het fysiek bezig zijn, al bew..."

Thaïsa

"Als klein meisje begon ik met dansen en mocht ik vrij snel naar de vooropleiding dans in Venlo. Op dat moment dacht ik dat het uitsluitend kwam omd..."

Beatrijs

"‘je lichaam wijst van binnenuit de weg’ ‘als stilstaan niet meer voldoet ontstaat behoefte aan verdergaand onderzoek’   Als yogabeoefenaar ..."