Skip to main content

yogazaal huren

Gebruik maken van onze yogazalen?

Wij stellen onze volledig ingerichte yogazalen ter beschikking voor zelfstandige ondernemers die hun passie willen delen in onze mooie yogaschool. De zalen zijn flexibel te gebruiken, om de gebruikelijke lestijden heen. Voor een losse workshop of een heel dagdeel. 

We hebben twee mooie zalen ter beschikking, met ieder zijn eigen sfeer. Rishikesh is een mooie, comfortabele zaal van ongeveer 70m2 groot met infraroodpanelen en biedt ruimte aan maximaal 14 mensen.

Madurai is een lichte, frisse zaal van ongeveer 50m2 en biedt ruimte aan maximaal 10 personen. Beide zalen zijn voorzien van yogamatten, meditatiekussens, dekens en andere yogaprops welke bij de prijs zijn inbegrepen.
Madurai biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van onze opnameapparatuur (laptop, professionele camera en microfoon) of het geven van online yogalessen d.m.v. een livestream. Indien je gebruik wenst te maken van deze apparatuur rekenen we hiervoor een toeslag van €9,50 inclusief BTW per keer. 

Naast het gebruik van de zaal kan je gebruik maken van alle faciliteiten binnen Karuna. De receptie met wachtruimte, keuken waar koffie, thee en water staat, de kleedkamer met douche en toiletten en WIFI. 

De ruimtes zijn o.a. geschikt voor het geven van workshops en trainingen. Een kwartier van tevoren kan je terecht om de zaal klaar te maken voor jouw deelnemers.  

Prijzen Yogaruimtes  Ex BTW 
Per 2 uur  € 55 voor Madurai 
€ 70 voor Rishikesh
Per dagdeel (4 uur)  € 100 voor Madurai
€ 125 voor Rishikesh

Ben je geïntereseerd? Via onderstaande boekingsmodule kan je tot 48 uur van tevoren automatisch boeken. Let op: de prijzen zijn daar direct inclusief btw. Je kan uiteraard ook rechtstreeks met Karuna contact opnemen via onderstaande contactgegevens, en zo (indien beschikbaar) ook korter van tevoren boeken:
info@yogacenterkaruna.nl of bel of WhatsApp naar: 06 27185946. 

De ruimtes zijn kosteloos tot 7 dagen van tevoren te annuleren, daarna kunnen wij het betaalde bedrag helaas niet meer restitueren.