Skip to main content

Veelgestelde vragen 

Algemeen

Hoeveel mensen kunnen deelnemen aan een les? 
Bij Karuna kiezen we voor kleine lessen met maximaal 14 deelnemers in Voorschoten, en 10 of 14 in Leidschendam zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. 
 
Hoe meld ik mijzelf aan voor een les? 
Het gemakkelijkst is om jezelf voor een les aan te melden middels de website of bsport Booking App>>. Bekijk hier de app in de Appstore of Google Play. Mocht dit beide niet lukken kan je ook altijd contact opnemen met onze receptie en vragen of wij je kunnen aanmelden. Je kan jouw lessen tot een maand van tevoren inboeken en bij abonnementen kunnen wij jou zelfs ‘vast’ voor een les aanmelden. We hanteren een maximum van vijf vaste aanmeldingen per les.
 
Kan ik mijzelf aanmelden voor alle lessen op het rooster?  
Ja dat kan. Bij Karuna kan je ieder moment weer een andere les volgen op een locatie die jou het beste past. 
 
Wat gebeurt er als ik mij aanmeld voor de wachtlijst? 
Wie zich heeft aangemeld voor de wachtlijst, ontvangt een e-mail zodra er een plekje vrij is. Degene die het eerst hierop reageert, krijgt de plek. 
 
Hoe betaal ik mijn lessen/producten? 
Je kunt je lessen online reserveren en online betalen of bij Karuna pinnen voor je lessen en/of producten. Abonnementen kan je starten op iedere dag van een lopende maand en worden afgeschreven middels automatisch incasso. Bij Karuna hanteren we een betaalmaand opzegtermijn.
 
Ik kan onverhoopt een les niet volgen en wil mezelf afmelden, kan dat? 
Dat kan. Bij Karuna voeren we, in verband met de kleine groepen, de mogelijkheid om je tot vier uur voor aanvang van de les kosteloos af te melden, dit mag ook door telefonisch contact op te nemen. Binnen vier uur voor aanvang van de les zijn wij genoodzaakt de les in rekening te brengen en ontvang je jouw krediet niet terug. 
 
Hoeveel tijd van tevoren kan ik aanwezig zijn voordat mijn les start? 
De deuren gaan 15 minuten voor een les open zodat er genoeg tijd is om te ‘landen’ en jezelf voor te bereiden op de les. Bij Karuna kan je gebruik maken van onze kleedkamers om je om te kleden. 
 
Ik heb nog nooit yoga gedaan en wil graag beginnen, welke les is geschikt? 
In principe is elke yogales geschikt. 
Karuna gelooft dat je, met eventuele aanpassingen, iedere les mogelijk kan maken voor iedereen. Er is wel een duidelijk verschil in lessen bij Karuna, van ontspannend tot juist activerend, voor ieder wat wils. Klik hier voor een overzicht van al onze yogastijlen.
Ontvang je liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op of loop binnen in onze studio tijdens onze openingstijden.
 
Ik wil graag met yoga beginnen maar ik heb een blessure/ ben zwanger/ heel stijf/ heb een fysieke beperking. 
Yoga is voor iedereen. Karuna gelooft dat je, met eventuele aanpassingen, iedere les kan aanpassen voor iedereen. Wel raden wij je aan om bij blessures of andere zaken die invloed kunnen hebben op jouw yogabeoefening dit voordat de les begint even aan te geven bij de docent. Voor zwangeren hebben we een speciale les op de vrijdagmiddag om 16:00u, wanneer deze les je niet past kan je altijd informeren aan de balie welke docenten ervaring hebben met het begeleiden van zwangeren.
 
Kan ik na mijn les nog blijven?
Na iedere les staat er thee voor je klaar en kan je nog blijven om na te genieten, we hebben ook een douche tot je beschikking mocht je na een actieve les direct door willen met je dag. 
 
Kan ik wisselen van abonnement? 
Ja dat kan, iedere maand kan je wisselen van abonnement. Laat ons dit weten voordat de nieuwe betaalmaand van start gaat.
 
Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement? 
Bij ons kan je maandelijks opzeggen, als dit maar voor de laatste dag van je betalende maand is. Geen jaarcontracten waar je aan vast zit. Stuur ons een mail met jouw opzegging, wij hebben dan een maand om jouw opzegging te verwerken.
 
Ik wil graag eens yoga proberen, kan ik een proefles volgen? 
Ja, bij Karuna bieden wij de mogelijkheid tot het uitproberen van drie lessen voor €25. Deze aanbieding is speciaal voor nieuwe leden.
Lees hier meer over je eerste les
 
Wat neem ik mee naar mijn yogales? 
Het belangrijkst is gemakkelijk zittende kleding waar je prettig in beweegt. Water en thee zijn aanwezig in de studio, dit mag alleen mee de zaal in, in een afsluitbare fles of beker. Als je het prettig vindt kan je eventueel een handdoek meenemen. Bij Karuna zijn er ook matjes en alle hulpmiddelen. Als je besluit een regelmatige yogabeoefening door te zetten raden wij, met het oog op hygiene, het gebruik van een eigen matje aan.
 
 

Yogaweekenden

Zijn de kamers bij de yogaweekenden met een eigen badkamer en toilet?
Ja, alle kamers bij onze yogaweekenden hebben een eigen badkamer en toilet. 
 
Kan ik dieetwensen en/of allergieën doorgeven voor het yogaweekend?
Ja dat kan zeker. Wanneer je dit van tevoren doorgeeft kunnen we tijdens de yogaweekenden rekening houden met (bijna) al je dieetwensen. 
Van tevoren ontvang een mail met daarin alle informatie waarin je ook wordt herinnert aan het doorgeven van eventuele wensen.