Kundalini Yoga

Intensiteit ****

Kundalini Yoga is anders dan andere yogavormen. In deze yogavorm worden bewegingen met mantra’s, meditaties en pranayama gecombineert. Het wordt ook de yoga van het bewustzijn genoemd 

Kenmerken: Het is een krachtige yogavorm. De houdingen worden soms voor een lange tijd aangehouden waardoor de mind leert om aan de wijsheid van het lichaam te luisteren. Het combineren van bewegingen met mantra’s, meditaties en pranayama maakt het geheel een complete ervaring.

Oorsprong: Kundalini Yoga komt van origine uit India en wordt ook wel de moeder van alle yoga genoemd, of de yoga van het bewustzijn.

Functie: Tijdens de lessen wordt de energie van het bewustzijn opgewekt. Die ruimte ontstaat vaak in de afwezigheid van een drukke (monkey)mind. Het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven.

Kundalini Yoga is geschikt voor iedereen, zowel absolute beginners als vergevorderde yogis.

Lesduur: 75 minuten

Dru Yoga

Dru Yoga

" Dru Yoga Intensisteit * Dru yoga is een sierlijke toegankelijke yogavorm zowel zacht, vloeiend als tegelijkertijd krachtig uitgevoer..."

Hatha Yoga

Hatha Yoga

" Hatha Yoga Intensiteit ** Hatha Yoga wordt op een zachte, meditatieve manier gegeven waarbij het gaat om yogahoudingen, ademhalingst..."

Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga

" Ashtanga Yoga Intensiteit **** Ashtanga yoga is een krachtige, zeer dynamische vorm van yoga die raakvlakken heeft met hatha yoga en d..."

Yoga Nidra & Klank

Yoga Nidra & Klank

"Yoga Nidra & Klank Intensiteit * Yoga Nidra is een effectieve techniek voor diepteontspanning, die het mogelijk maakt om je in een halfuurt..."

Do In Yoga

Do In Yoga

" Do In Yoga Intensiteit ** Do-In is een oosterse bewegingsleer met speelse oefeningen die energie laat stromen en je lichaam en ..."

Iyengar Yoga

Iyengar Yoga

" Iyengar Yoga Intensiteit *** Precisie en concentratie zijn sleutelwoorden binnen Iyengar yoga. Door je lichaam zo exact mogelijk in ..."

Pilates

Pilates

" Pilates Intensiteit *** Pilates is de naam voor een methode van specifieke lichaamsoefeningen die spiergroepen versterken zonder dat..."

Meditatie & Pranayama

Meditatie & Pranayama

" Meditatie & Pranayama Intensisteit * “De geest is de koning van de zintuigen, maar de adem is de koning van de g..."

Senioren Yoga

Senioren Yoga

" Senioren Yoga Intensiteit * Senioren Yoga is een rustige en aandachtige les waar houdingen aangepast worden aan de eigen mogelijkhed..."

Restorative Yoga

Restorative Yoga

" Restorative Yoga Intensiteit * Restorative yoga is volledig gericht op de totale ontspanning van het lichaam en het (para)sympatische zenuwstels..."

Hot Yoga

Hot Yoga

" Hot Yoga Intensiteit *** Hot Hatha Yoga is een intensieve, zachte les waarbij de yoga houdingen elkaar opvolgen als in een flow in e..."

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

" Vinyasa Yoga Intensiteit **** Vinyasa Yoga is een vloeiende, dynamische vorm van yoga waarbij je de ademhaling en beweging synchroni..."

Yin Yoga

Yin Yoga

" Yin Yoga Intensiteit ** Yin Yoga is een statische, rustige yogavorm waarin houdingen langer worden vastgehouden (3-5 minuten). Boek..."

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga

"Kundalini Yoga Intensiteit **** Kundalini Yoga is anders dan andere yogavormen. In deze yogavorm worden bewegingen met mantra’s, meditaties en ..."

Rustige Hatha Yoga

Rustige Hatha Yoga

" Rustige Hatha Yoga Intensiteit * Rustige Hatha Yogais een zachte vorm van yoga waarin ontspanning centraal staat en is met name gesc..."

Critical Alignment Yoga

Critical Alignment Yoga

" Critical Alignment Yoga Intensiteit **** C.A. Yoga is een intensieve, technische vorm van yoga waar spieren op een specifieke manier..."Schrijf je in voor onze nieuwsbrief