fbpx

Als klein meisje begon ik met dansen en mocht ik vrij snel naar de vooropleiding dans in Venlo. Op dat moment dacht ik dat het uitsluitend kwam omdat ik met mijn neus mijn knieën kon raken zonder ze te buigen. Ik had geen idee dat talent voor dans veel meer inhield en zeker niet dat het de rest van mijn leven voor een groot deel zou gaan bepalen. Van de vooropleiding ging ik naar de dansacademie in Rotterdam, toen kwam mijn studententijd waar ik danste in musicals en op heel heel veel feestjes. Daarna volgde paaldansen, dat werd een ware verslaving en hier ontdekte ik ook hoe geweldig inspirerend lesgeven is. Maar Yoga, dat waar mijn passie echt ligt, was tussen alles door altijd al aanwezig. In 2020 besloot ik om me hier helemaal op te storten. Nu geniet ik iedere week met alle lieve yogi's bij Karuna van de veelzijdige kracht van yoga en pilates. Een hele korte introductie over mij, maar in mijn lessen gaat het over jou. We gaan met elkaar een avontuur aan. Het wordt afwisselend, uitdagend en ik hoop je ook veel te leren. Op sommige momenten gaan we heel serieus aan de slag met de verbinding van ons lichaam, de geest en de ademhaling en het volgende moment gebeurt er misschien iets waardoor we allemaal in lachen uitbarsten. Ik vind het heerlijk als er in de les een vrolijk moment ontstaat waardoor er een soort lachwave door de groep gaat. De eenheid en verbintenis die we op beide momenten, serieus en vrolijk, voelen maakt het lesgeven voor mij het mooiste wat er is. Mijn doel is om de passie die ik voor bewegen en alles wat daarbij komt kijken voel op jou over te brengen, zodat je dit mee kunt nemen in het normale dagelijkse leven. 

Fia

Fia

"Al sinds mijn tienerjaren was ik nieuwsgierig om de hoofdstand en handstand te doen en had ik uit pure nieuwsgierigheid een yogaboek gekocht met als d..."

Willemijn

Willemijn

"Yoga maakt al jaren deel uit van mijn leven, zeker op het moment dat ik moeder werd, ervaarde ik zoveel voordelen van de beoefening, waar je niets and..."

Sushma

Sushma

"Sushma vertelt binnenkort graag meer over zichzelf...."

Genevieve

Genevieve

"In mijn yogalessen moedig ik je aan om je grens te vinden en er niet overheen te gaan. Jij kent je eigen lichaam het beste en bepaalt hoe ver je gaat...."

Ksenya

Ksenya

"Mijn avontuur als yogi begon in 2008 in de Kiev Yoga studio (Oekraïne) en daarna als teacher, in december 2015 in Nederland, toen ik de kans kreeg om ..."

Jeanet

Jeanet

"Na jaren in het speciaal onderwijs gewerkt te hebben, ben ik mij zo’n vijf geleden gaan verdiepen in yoga. Hoe meer ik leerde over yoga, hoe liever ik..."

Robin

Robin

"Robin vertelt binnenkort graag meer over zichzelf..."

Dineke

Dineke

"Ik ben met yoga begonnen omdat ik er behoefte aan had om wekelijks een moment te ontsnappen aan de hektiek van het leven. Inmiddels is het voor mij ne..."

Joëlle

Joëlle

"In 2011 ontdekte ik Australië en yoga. Sindsdien voel ik een diepe verbondenheid met beiden. In de 8 jaar dat ik in Australië woonde, heb ik geëxperim..."

Sherita

Sherita

"Naast yogadocent ben ik hypnotherapeut en psychosociaal therapeut voor kinderen en volwassenen. Yoga en persoonlijke ontwikkeling hebben mij geholpen..."

Beatrijs

Beatrijs

"‘je lichaam wijst van binnenuit de weg’ ‘als stilstaan niet meer voldoet ontstaat behoefte aan verdergaand onderzoek’   Als yogabeoefenaar en ..."

Sam

Sam

"Zolang als ik mij kan herinneren wist ik dat ik yogadocent wilde worden. Vroeger begreep ik dit totaal niet, want zo leuk vond ik yoga niet. Toch werd..."

Ineke

Ineke

"Mijn hart en ziel liggen in het ondersteunen en in beweging brengen van mensen. In beweging brengen niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotion..."

Glaudia

Glaudia

"Zo'n 20  jaar geleden heb ik mijn eerste yogales gehad en het gevoel wat ik toen had, heeft mij nooit meer losgelaten. Namelijk dat je uit mag ga..."

Chataine

Chataine

"Sinds kort ben ik Hatha Yoga docente bij Karuna. Het beoefenen van Yoga zie ik als een soort tijdreizen. Waarbij de asana’s helpen om bepaalde paden a..."

Manouk

Manouk

"Manouk vertelt binnenkort graag meer over zichzelf...."

Marianne

Marianne

"Vanaf het moment dat ik voor mijn eigen ontwikkeling en inspiratie yoga en pilateslessen ging volgen, bracht mij dit de nodige rust en bewustzijn. Doo..."

Christine

Christine

"Christine vertelt binnenkort graag meer over zichzelf..."

Chiara

Chiara

"Mijn eerste yoga ervaring kreeg ik van mijn moeder, zij is zelf yogadocente geweest. Ik heb heb yoga in die tijd als te zweverig en ontoegankelijk erv..."

Maneesha

Maneesha

"Na jarenlang TaiChi en Qigong beoefend te hebben stapte ik in 2006 op een yoga mat en dat voelde meteen als thuiskomen. Alles in mij herkende dit als ..."

Patricia

Patricia

"In 1990 ben ik met mijn eerste yogales begonnen, ik had meteen het gevoel 'dit past bij mij'.  Na jarenlang met plezier yogalessen gevolgd te he..."

Rinske

Rinske

"Tijdens mijn allereerste Dru yogales in 2002 voelde ik voor het eerst de energie door mijn lichaam stromen. Sindsdien ben ik een trouwe deelnemer van ..."

Thaïsa

Thaïsa

"Als klein meisje begon ik met dansen en mocht ik vrij snel naar de vooropleiding dans in Venlo. Op dat moment dacht ik dat het uitsluitend kwam omdat ..."

Marianne

Marianne

"Grappig, want vroeger vond ik yoga vooral vaag. De omslag kwam toen ik een week in Spanje iedere dag yoga deed. Ik begreep niet hoe het werkte, maar n..."

LOGO karuna

 

Liefde en compassie

voor jezelf en elkaar. 

Liefde en compassie

door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

play-store-icon-android-app

Volg Karuna

Instagram  Facebook