Barbara

Hallo, ik ben Barbara de Vos.

Ik ben nu 20 jaar werkzaam als leerkracht, waarvan 12 jaar in het SO. Ik werk voornamelijk met (angstige) autistische kinderen in de onderbouw. 

Ik ben ongeveer 12 jaar geleden met yoga in aanraking gekomen via een collega. Zij is Hatha yoga docente. Toen ik haar leerde kennen kwam bij mij het besef dat je yoga docente kunt worden. Ik had altijd het idee dat je dat gewoon  al was. “Yoga docente dat ben je, dat kun je niet worden.”

Ik voelde, gek genoeg, gelijk een enorm verlangen om ook yoga docente te worden. Ik ben toen eerst op Flow yoga gegaan en ik vond het geweldig! 

Na een jaar moest ik stoppen door rugklachten in verband met 2 zwangerschappen. Na 1 ½ jaar mistte ik het zo erg dat ik toch weer begonnen ben met yoga, DRU yoga dit keer. Het voelde als thuiskomen en ik ben nooit meer gestopt. Na een aantal jaar DRU yoga te hebben gevolgd, ben ik op onderzoek uitgegaan naar mogelijke opleidingen. Ik ben begonnen met holistische kinderyoga bij Arterre. Deze opleiding wakkerde het vlammetje nog meer aan. Ik wist het nu echt zeker. Dit is wat ik wil! Ik begon met de DRU yoga opleiding. Nu, na 3 jaar opleiding mag ik mezelf yoga docente noemen. Het voelt voor mij als een cadeau om DRU yoga te mogen geven. De yoga van het hart. Ik wil graag doorgeven wat yoga voor mij heeft betekent zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Hoe yoga mij door moeilijke tijden heeft geholpen en me tot een evenwichtiger en completer mens heeft gevormd. Yoga heeft me geleerd in verbinding met mezelf en daardoor met mijn omgeving te staan. In het hier en nu. Het beste van jezelf te zijn en te geven.

“Luister naar het fluisteren van  je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen.”

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in mijn les.

Yvette

Yvette

"Yvette Mijn naam is Yvette Brus. Ik ben werkzaam als marketing lead in het internationale bedrijfsleven en ik ben al bijna 20 jaar met yoga bezig. Ik..."

Kirsten

Kirsten

"Kirsten Hoi, Ik ben Kirsten, yogadocent en oprichter van Yoga Center Karuna. Ik ben zelf in 2010 voor het eerst in aanraking gekomen met yo..."

Benjamin

Benjamin

"Benjamin Terugkijkend naar mijn jeugd was ik eigenlijk altijd al met yoga bezig. Als kind was ik niet heel sportief of competitief ingesteld. Ik nam ..."

Johanna

Johanna

"Johanna Already in early teenage years I was interested in Eastern philosophies, searching for the answers to the questions that I could not find in ..."

Chiara

Chiara

" Chiara Mijn eerste yoga ervaring kreeg ik van mijn moeder, zij is zelf yogadocente geweest. Ik heb heb yoga in die tijd als te zweverig en ontoegan..."

Paula

Paula

"Paula Holding a bachelor´s degree in Physiotherapy ( UNESA - Rio de Janeiro), Paula did many internships along her academic life in areas such as neu..."

Lonneke

Lonneke

"Lonneke Ik ben Lonneke Mensink en ik mag nu, naast mijn werk als financieel specialist, yoga lessen geven. Als 4-jarig kind werd ik gegrepen door tur..."

Patricia

Patricia

"Patricia Mijn naam is Patricia Peltenburg. In 1990 ben ik met mijn eerste yogales begonnen, ik had meteen het gevoel 'dit past bij mij'.  Na ja..."

Barbara

Barbara

"Barbara Hallo, ik ben Barbara de Vos. Ik ben nu 20 jaar werkzaam als leerkracht, waarvan 12 jaar in het SO. Ik werk voornamelijk met (angstige) auti..."

Maneesha

Maneesha

"Maneesha Hallo, mijn naam is Maneesha. Na jarenlang TaiChi en Qigong beoefend te hebben stapte ik in 2006 op een yoga mat en dat voelde meteen als t..."

Chataine

Chataine

"Chataine Mijn naam is Chataine en ik ben sinds kort Hatha Yoga docente bij Karuna. Het beoefenen van Yoga zie ik als een soort tijdreizen. Waarbij de..."

Glaudia

Glaudia

"Glaudia Zo'n 20  jaar geleden heb ik mijn eerste yogales gehad en het gevoel wat ik toen had, heeft mij nooit meer losgelaten. Namelijk dat je u..."

Johan

Johan

"Johan Hi, mijn naam is Johan. Yoga kent vele stijlen en benaderingen en verschillende daarvan heb ik mogen integreren in m'n eigen beoefening. Zowel ..."

Rinske

Rinske

"Rinske ‘Ik ben Rinske Bakker. Tijdens mijn allereerste Dru yogales in 2002 voelde ik voor het eerst de energie door mijn lichaam stromen. Sindsdien b..."

Veronique

Veronique

"Veronique In 2000 verhuisde ik van Brugge naar Den Haag. In Nederland kwam ik voor het eerst in aanraking met Yoga en inmiddels oefen ik al 12 jaar e..."

Genevieve

Genevieve

"Genevieve In mijn yogalessen moedig ik je aan om je grens te vinden en er niet overheen te gaan. Jij kent je eigen lichaam het beste en bepaalt hoe v..."

Sherita

Sherita

"Sherita Mijn naam is Sherita en naast yogadocent ben ik hypnotherapeut en psychosociaal therapeut voor kinderen en volwassenen. Yoga en persoonlijke..."

Arati

Arati

"Arati YOGA IS A UNION OF BODY, MIND AND SOUL - People practice yoga with different objectives: Physical fitness, self-awareness, self-development, f..."

Mirjam

Mirjam

"Mirjam In yoga vind ik rust, acceptatie, bewustwoording en positieve energie. Sinds 2013 is yoga een deel van mijn dagelijks leven. Iets wa..."

Beatrijs

Beatrijs

"Beatrijs ‘je lichaam wijst van binnenuit de weg’ ‘als stilstaan niet meer voldoet ontstaat behoefte aan verdergaand onderzoek’   Als yogabeoe..."

Louise

Louise

"Louise Hi, mijn naam is Louise Tuin. Ik hou van sport en bewegen en veel buiten zijn. Ik was altijd nieuwsgierig naar yoga, door de mooie balans houd..."

Ineke

Ineke

"Ineke Live you’re Life to the fullestMijn hart en ziel liggen in het ondersteunen en in beweging brengen van mensen.In beweging brengen niet alleen f..."

Jeanet

Jeanet

"Jeanet Ik ben Jeanet Esser. Na jaren in het speciaal onderwijs gewerkt te hebben, ben ik mij zo’n vijf geleden gaan verdiepen in yoga. Hoe meer ik le..."

Tamara

Tamara

"Tamara Mijn eerste ervaring met yoga was al in 2001. Ik was altijd wel bezig met mijn lichaam en sportte ook veel. Toen ontdekte ik Iyengar yoga. Omd..."

Dineke

Dineke

"Dineke Ik ben met yoga begonnen omdat ik er behoefte aan had om wekelijks een moment te ontsnappen aan de hektiek van het leven. Inmiddels is het voo..."Schrijf je in voor onze nieuwsbrief