Ineke

Live you’re Life to the fullest
Mijn hart en ziel liggen in het ondersteunen en in beweging brengen van mensen.In beweging brengen niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel.

Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel
Deze gebieden staan centraal in mijn werk als Psycholoog/coach, maar ook als yoga docent en een belangrijk aspect wat ik hier aan toe voeg is de ademhaling, dit is letterlijk en figuurlijk de constante factor.Onze ademhaling is altijd in het hier en nu en heeft direct invloed alle eerder genoemde gebieden
Onze ademhaling is onze gids!

Mijn lessen als yogadocent kenmerken zich hierdoor maar ook door mijn persoonlijke aandacht, liefde en betrokkenheid. Ik leef yoga en straal dit ook uit, de afgelopen 15 jaar heb ik diverse teacherstrainingen en vele lessen/ workshops gevolgd om mijn zelf te verdiepen en te bekwamen in de filosofie/ anatomie en bewegingsleer mbt Yoga en meditatie. Uiteraard komen hier opleidingen zoals mijn verpleegkundige opleiding, mijn studie psychologie en coachopleidingen ook van pas evenals mijn lange werkervaring in de zorgsectoren en in het bedrijfsleven.

Yoga in welke vorm dan ook ( of ik nu een Ying / Restaurative les , Hatha, Hot hatha, Vinyasa of Astanga les geef) brengt mensen altijd in verbindingen met zichzelf en geeft altijd de ruimte/ mogelijkheid om de wervelingen van de geest tot rust te brengen.En je lijf, geest, emoties, en ademhaling bewust te observeren en de verstilling in je zelf op te zoeken en je bewustzijn te verruimen.

Kirsten

Kirsten

"Kirsten Hoi, Ik ben Kirsten, yogadocent en oprichter van Yoga Center Karuna. Ik ben zelf in 2010 voor het eerst in aanraking gekomen met yo..."

Tamara

Tamara

"Tamara Mijn eerste ervaring met yoga was al in 2001. Ik was altijd wel bezig met mijn lichaam en sportte ook veel. Toen ontdekte ik Iyengar yoga. Omd..."

Veronique

Veronique

"Veronique In 2000 verhuisde ik van Brugge naar Den Haag. In Nederland kwam ik voor het eerst in aanraking met Yoga en inmiddels oefen ik al 12 jaar e..."

Arati

Arati

"Arati YOGA IS A UNION OF BODY, MIND AND SOUL - People practice yoga with different objectives: Physical fitness, self-awareness, self-development, f..."

Johan

Johan

"Johan Hi, mijn naam is Johan. Yoga kent vele stijlen en benaderingen en verschillende daarvan heb ik mogen integreren in m'n eigen beoefening. Zowel ..."

Patricia

Patricia

"Patricia Mijn naam is Patricia Peltenburg. In 1990 ben ik met mijn eerste yogales begonnen, ik had meteen het gevoel 'dit past bij mij'.  Na ja..."

Esther

Esther

"Esther Mijn naam is Esther. Na 14 jaar manager geweest te zijn in de cosmetica branche, ben ik in 2010 begonnen, vanuit nieuwsgierigheid, met ku..."

Paula

Paula

"Paula Holding a bachelor´s degree in Physiotherapy ( UNESA - Rio de Janeiro), Paula did many internships along her academic life in areas such as neu..."

Genevieve

Genevieve

"Genevieve In mijn yogalessen moedig ik je aan om je grens te vinden en er niet overheen te gaan. Jij kent je eigen lichaam het beste en bepaalt hoe v..."

Maneesha

Maneesha

"Maneesha Hallo, mijn naam is Maneesha. Na jarenlang TaiChi en Qigong beoefend te hebben stapte ik in 2006 op een yoga mat en dat voelde meteen als t..."

Glaudia

Glaudia

"Glaudia Zo'n 20  jaar geleden heb ik mijn eerste yogales gehad en het gevoel wat ik toen had, heeft mij nooit meer losgelaten. Namelijk dat je u..."

Beatrijs

Beatrijs

"Beatrijs ‘je lichaam wijst van binnenuit de weg’ ‘als stilstaan niet meer voldoet ontstaat behoefte aan verdergaand onderzoek’   Als yogabeoe..."

Rinske

Rinske

"Rinske ‘Ik ben Rinske Bakker. Tijdens mijn allereerste Dru yogales in 2002 voelde ik voor het eerst de energie door mijn lichaam stromen. Sindsdien b..."

Dineke

Dineke

"Dineke Ik ben met yoga begonnen omdat ik er behoefte aan had om wekelijks een moment te ontsnappen aan de hektiek van het leven. Inmiddels is het voo..."

Asameé

Asameé

" Asamée Mijn naam is Asameé Szczupak. Ik kom uit Polen en woon bijna de helft van mijn leven al in Nederland. Hier voel ik me thuis. Muz..."

Mirjam

Mirjam

"Mirjam In yoga vind ik rust, acceptatie, bewustwoording en positieve energie. Sinds 2013 is yoga een deel van mijn dagelijks leven. Iets wa..."

Lonneke

Lonneke

"Lonneke Ik ben Lonneke Mensink en ik mag nu, naast mijn werk als financieel specialist, yoga lessen geven. Als 4-jarig kind werd ik gegrepen door tur..."

Sherita

Sherita

"Sherita Mijn naam is Sherita en naast yogadocent ben ik hypnotherapeut en psychosociaal therapeut voor kinderen en volwassenen. Yoga en persoonlijke..."

Johanna

Johanna

"Johanna Already in early teenage years I was interested in Eastern philosophies, searching for the answers to the questions that I could not find in ..."

Chataine

Chataine

"Chataine Mijn naam is Chataine en ik ben sinds kort Hatha Yoga docente bij Karuna. Het beoefenen van Yoga zie ik als een soort tijdreizen. Waarbij de..."

Benjamin

Benjamin

"Benjamin Terugkijkend naar mijn jeugd was ik eigenlijk altijd al met yoga bezig. Als kind was ik niet heel sportief of competitief ingesteld. Ik nam ..."

Jeanet

Jeanet

"Jeanet Ik ben Jeanet Esser. Na jaren in het speciaal onderwijs gewerkt te hebben, ben ik mij zo’n vijf geleden gaan verdiepen in yoga. Hoe meer ik le..."

Yvette

Yvette

"Yvette Mijn naam is Yvette Brus. Ik ben werkzaam als marketing lead in het internationale bedrijfsleven en ik ben al bijna 20 jaar met yoga bezig. Ik..."

Louise

Louise

"Louise Hi, mijn naam is Louise Tuin. Ik hou van sport en bewegen en veel buiten zijn. Ik was altijd nieuwsgierig naar yoga, door de mooie balans houd..."

Ineke

Ineke

"Ineke Live you’re Life to the fullestMijn hart en ziel liggen in het ondersteunen en in beweging brengen van mensen.In beweging brengen niet alleen f..."

Barbara

Barbara

"Barbara Hallo, ik ben Barbara de Vos. Ik ben nu 20 jaar werkzaam als leerkracht, waarvan 12 jaar in het SO. Ik werk voornamelijk met (angstige) auti..."

Chiara

Chiara

" Chiara Mijn eerste yoga ervaring kreeg ik van mijn moeder, zij is zelf yogadocente geweest. Ik heb heb yoga in die tijd als te zweverig en ontoegan..."Schrijf je in voor onze nieuwsbrief