fbpx

Holistische fysiotherapie

Voet in beweging is een praktijk voor fysiotherapie met een holistische kijk. Ik wil verder kijken dan de klacht. De mens met zijn klacht is het uitgangspunt van mijn behandelingen. Dit past bij mijn visie als mens en als fysiotherapeut. Omdat de plaats van de pijn in de meeste gevallen niet de plaats van de oorzaak is, geeft lokaal behandelen vaak geen of slechts tijdelijke verlichting.

De voeten en de manier waarop u staat en loopt zijn de basis van mijn therapie. Omdat de plek van de pijn meestal niet de plek is van het probleem breng ik u hele houding en beweging in kaart. Uw letselgeschiedenis speelt een belangrijke rol. Ongelukken, breuken, valpartijen en operaties uit het verleden kunnen, ook al heeft u daar nu geen last meer van, nog van invloed zijn op uw huidige functioneren. Om pijn te vermijden, zoekt het lichaam naar een houding/bewegen die op dat moment het beste is. Het lichaam is dan echter niet meer in balans. Als deze houding of veranderde beweging blijft bestaan, kan dit leiden tot nieuwe klachten. Deze nieuwe klacht behandelen zal niet de oplossing zijn. Pas als de echte oorzaak gevonden wordt en het lichaam weer in balans komt, kunnen klachten verdwijnen.

Toepassingen

Heeft u: 

  • Klachten of blessures die niet overgaan of steeds terugkeren?
  • Pijn of moeite met lopen of sporten?
  • Pijnlijke of stijve voeten?

Bij Voet in beweging ga ik samen met u op zoek naar de echte oorzaak van uw klacht.

Tarief

Behandeling per half uur 35,-
Eerste afspraak half uur 47,-

Locatie

Yoga Center Karuna
J.S. Bachlaan 51
2264 VB Leidschendam

Elke maandag van 18:00u tot 22:00u, dinsdag van 09:00u tot 18.00u uur en woensdag van 09:00u tot 18.00u uur

Behandelaar Marjo van Eerden: fysiotherapeut met een holistische visie

17458164_1377045399027292_5913250909374584809_n.jpg

Ik werk al vele jaren als fysiotherapeut.
De laatste tijd merk dat ik vastloop in de gebruikelijke behandelmethodes, waarbij meestal alleen gekeken wordt naar de plaats van de klacht. De patiënt wordt gezien als een diagnosecode en geplaatst in een protocol. Voor mij is ieder mens uniek en verdient een op maat gemaakte behandeling. Steeds meer ervaar ik dat de medische wereld gericht is op het herstellen van een klacht en niet op zoek gaat naar de echte oorzaak. Dit is als het afplakken van een brandend waarschuwingslampje in de auto zonder uit te zoeken waarom deze is gaan branden. Als het probleem niet opgelost wordt, zal het lampje steeds opnieuw gaan branden. Zo is het ook met het behandelen van een lokale klacht. Als de oorzaak elders in het lichaam is, zal zo’n behandeling geen of slechts tijdelijk resultaat geven.

Het analyseren van houding en beweging zie ik als een puzzel die ik graag samen met u oplos.

Neem voor een afspraak of meer informatie contact op met:

Marjo van Eerden
06 29 42 84 28
info@voetinbeweging.nl
www.voetinbeweging.nl

 

 
Energetische lichaamscoaching

Energetische lichaamscoaching

"Energetische lichaamscoaching In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Glaudia Pennings (tevens yogadocent bij Karuna) ‘Energetische lic..."

Shiatsu therapie

Shiatsu therapie

"Shiatsu therapie  In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Lennie Valk shiatsubehandelingen. Lennie studeerde af aan het instituut&..."

Holistische fysiotherapie

Holistische fysiotherapie

"Holistische fysiotherapie Voet in beweging is een praktijk voor fysiotherapie met een holistische kijk. Ik wil verder kijken dan de klacht. De m..."

Reconnective healing

Reconnective healing

"Reconnective Healing  In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Maneesha de Gier (tevens yogadocent bij Karuna) Reconnective Healing ther..."

LOGO karuna

 

Liefde en compassie

voor jezelf en elkaar. 

Liefde en compassie

door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

play-store-icon-android-app

Volg Karuna

Instagram  Facebook  Youtube  

Voel je wel 2