fbpx

Shiatsu therapie 

profielfoto.jpg

In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Lennie Valk shiatsubehandelingen. Lennie studeerde af aan het instituut Qing-Bai als Shiatsutherapeut. Daarnaast heeft zij de HBO opleiding Westerse Medische Basiskennis afgerond en voldoet hiermee aan alle gestelde kwaliteitseisen. Zij volgt het vakgebied en de vernieuwingen daarin via periodieke bijscholingscursussen waaronder de opleiding “Japanse behandeltechnieken voor shiatsu therapeuten”.  Daardoor kan ze ook Japanse acupunctuur en andere technieken in de behandelingen toepassen ter ondersteuning van de shiatsu behandeling.

Wat is Shiatsu

Shiatsu helpt fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen en mogelijk te laten verdwijnen. Waar de acupuncturist werkt met naalden, oefent de shiatsutherapeut druk uit op energiebanen (meridianen) met vingers, handpalmen, ellebogen en soms voeten. De druk kan variëren van een lichte aanraking tot een stevige druk. Daarnaast is het bewegen van gewrichten, het strekken van lichaamsdelen en spieren een manier om blokkades op te heffen en energie weer te laten stromen. Met Shiatsu therapie kunnen zeer veel klachten worden behandeld. 

Het kan hulp bieden bij

Holistische fysiotherapie

Holistische fysiotherapie

"Holistische fysiotherapie Voet in beweging is een praktijk voor fysiotherapie met een holistische kijk. Ik wil verder kijken dan de klacht. De m..."

Abhyanga Massage

Abhyanga Massage

"Abhyanga Massage De Abhyanga massage is een Ayurvedische lichaamsmassage, waarbij ook het hoofd en je gezicht meeg..."

Energetische lichaamscoaching

Energetische lichaamscoaching

"Energetische lichaamscoaching In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Glaudia Pennings (tevens yogadocent bij Karuna) ‘Energetische lic..."

Shiatsu therapie

Shiatsu therapie

"Shiatsu therapie  In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Lennie Valk shiatsubehandelingen. Lennie studeerde af aan het instituut&..."

Reconnective healing

Reconnective healing

"Reconnective Healing  In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Maneesha de Gier (tevens yogadocent bij Karuna) Reconnective Healing ther..."

LOGO karuna

 

Liefde en compassie

voor jezelf en elkaar. 

Liefde en compassie

door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

play-store-icon-android-app

Volg Karuna

Instagram  Facebook  Youtube  

Voel je wel 2