fbpx

Energetische lichaamscoaching

profielfoto.jpg

In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Glaudia Pennings (tevens yogadocent bij Karuna) ‘Energetische lichaamscoaching’. 
Bij Energetische lichaamscoaching kijk je naar je fysieke klachten en die vertaal je naar mentale en emotionele aspecten. Bewust of onbewust zijn we namelijk altijd met een proces bezig en zijn er onderliggende patronen die zich blijven herhalen en klachten kunnen veroorzaken. Ik kan je helpen door deze onderliggende patronen zichtbaar te maken en ze voor jou te ‘vertalen’. Door inzicht te krijgen in je onderliggende proces verandert er direct wat in je energie waardoor er heling kan ontstaan, zowel fysiek als emotioneel. Deze holistische kijk op je klachten geeft dus soms ook heel andere ‘oplossingen’ dan je zou verwachten.

De sessie

De behandeling is voor iedereen anders, bij de één is een gesprek voldoende om tot inzicht te komen. Bij een ander is HolisticPulsing of acupressuur nodig en weer een ander krijgt een aanpassing in dieet. Ik ondersteun alle behandelingen met aromatherapie en Reiki. Dus ook een ontspanningsmassage met een voor jou samengestelde massageolie is mogelijk.

Behandeling is altijd op afspraak en vooraf bespreken we waar jij je prettig bij voelt.

De behandelaar

Glaudia is naast yogadocente bij Karuna ook werkzaam als energetisch (kinder)coach en kinderyogadocent. Ik heb gezien (en zelf ervaren) dat vooral moeders in deze tijd vastlopen en nog maar moeilijk kunnen ontspannen. Beperkende overtuigingen en stress zetten zich vast in het lichaam en zorgen voor allerlei (vage) klachten. Doordat ik het fysieke stuk vanuit de yoga heb leren samenvoegen met het energetische (emotionele) stuk, kan ik je begeleiden naar meer ontspanning en heling.

Meer informatie en afspraak maken

Sessies bij Karuna (uitsluitend op afspraak) vinden plaats op vrijdag. 
De prijs is € 70,- per sessie van een uur (of € 35,- bij (vervolg)behandelingen van 30 minuten).

Bij sessies korter dan 24 uur van tevoren afgezegd kunnen er kosten in rekening gebracht worden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met Glaudia: 
Telefoon: +31 6 43033113
Email: glaudia_p@hotmail.com

 

Holistische fysiotherapie

Holistische fysiotherapie

"Holistische fysiotherapie Voet in beweging is een praktijk voor fysiotherapie met een holistische kijk. Ik wil verder kijken dan de klacht. De m..."

Shiatsu therapie

Shiatsu therapie

"Shiatsu therapie  In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Lennie Valk shiatsubehandelingen. Lennie studeerde af aan het instituut&..."

Reconnective healing

Reconnective healing

"Reconnective Healing  In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Maneesha de Gier (tevens yogadocent bij Karuna) Reconnective Healing ther..."

Energetische lichaamscoaching

Energetische lichaamscoaching

"Energetische lichaamscoaching In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Glaudia Pennings (tevens yogadocent bij Karuna) ‘Energetische lic..."

LOGO karuna

 

Liefde en compassie

voor jezelf en elkaar. 

Liefde en compassie

door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

play-store-icon-android-app

Volg Karuna

Instagram  Facebook  Youtube  

Voel je wel 2