fbpx

Reconnective Healing 

profielfoto.jpg

In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Maneesha de Gier (tevens yogadocent bij Karuna) Reconnective Healing therapie. Reconnective Healing (RH) verbind je direct en krachtig met jouw oorspronkelijke blauwdruk van gezond en heel zijn. Dit brengt heelheid en balans op alle niveaus in jou - fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en elk ander niveau. En werkt door in alle aspecten van jouw leven – gezondheid, werk, relaties. 

Hoe werkt het?

Er is geen diagnose, methode of techniek nodig. In een sessie word je rechtstreeks verbonden met het volledige helende spectrum van energie, licht en informatie. Hierdoor worden jouw cellen en DNA gevoed en geherstructureerd en jouw evolutie geactiveerd. Zodat blokkades kunnen oplossen, heelheid zichzelf herinnert en nieuwe perspectieven en mogelijkheden zich kunnen aandienen.

RH wordt ondersteund door internationaal wetenschappelijk onderzoek. Hier is o.a. uit naar voren gekomen dat sporters significant beter presteren, hartslag en hersengolven veranderen (instant in diep meditatieve staat), emissie van bio fotonen uit onze lichaamscellen verhoogt en beschadigd DNA herstelt. Ook worden resultaten van RH vermeld in het boek Het Veld van Lynne McTaggert.

De sessie

Tijdens een sessie lig je, met je kleding aan, op een behandeltafel. Je wordt niet fysiek aangeraakt en hoeft niets te doen. Alleen maar te ontvangen wat precies op dat moment bij jou past en voor jou de bedoeling is. Wat nog lang na de sessie doorwerkt.

Het werkt zo totaal en krachtig dat meer dan drie sessies over het algemeen niet nodig zijn, zelfs twee of zelfs maar eentje kan al voldoende zijn. Je voelt en besluit zelf hoeveel sessies jij wil. 

De sessie duurt ongeveer een uur en kost € 70. Dit is inclusief kort voorgesprek en nabespreking van/coaching op jouw sessie.

De behandelaar

De sessies worden gegeven door Maneesha de Gier. Gecertificeerd practitioner voor Reconnective Healing en tevens yoga docente bij Karuna. 

'Ik ben heel dankbaar deze mooie vorm van heling te mogen faciliteren. Elke keer weer is het een verrassing en een wonder wat er gebeurt. Ik heb in mijn jarenlange ervaring in mijn praktijk b.v. burn-outs, depressies, hoofdpijnen, rugklachten, slaapproblemen, gewrichtspijnen en overgangsklachten sterk zien verminderen of verdwijnen. En zwangerschappen, nieuwe banen en relaties zien verschijnen. En bij iedereen dat diepe besef van “thuis” in zichzelf en het leven zijn. En dat geeft zo’n diepe acceptatie en vertrouwen. Dat is niet uit te leggen, dat kan je alleen maar zelf ervaren.'

Je hoeft natuurlijk geen specifieke klacht op probleem te hebben. Het is een helende ervaring op zich, die jou en je leven kan veranderen.

Meer informatie en afspraak maken

Sessies bij Karuna (uitsluitend op afspraak) vinden plaats op donderdag en zaterdag om 12.00 uur.
Bij sessies korter dan 24 uur van tevoren afgezegd kunnen er kosten in rekening gebracht worden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met Maneesha: 
Telefoon: +31 6 40482773
Email: connect@reconnect2heal.nl
Website: http://www.reconnect2heal.nl/reconnective-healing/

Energetische lichaamscoaching

Energetische lichaamscoaching

"Energetische lichaamscoaching In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Glaudia Pennings (tevens yogadocent bij Karuna) ‘Energetische lic..."

Reconnective healing

Reconnective healing

"Reconnective Healing  In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Maneesha de Gier (tevens yogadocent bij Karuna) Reconnective Healing ther..."

Holistische fysiotherapie

Holistische fysiotherapie

"Holistische fysiotherapie Voet in beweging is een praktijk voor fysiotherapie met een holistische kijk. Ik wil verder kijken dan de klacht. De m..."

Shiatsu therapie

Shiatsu therapie

"Shiatsu therapie  In Yoga Center Karuna te Leidschendam verzorgt Lennie Valk shiatsubehandelingen. Lennie studeerde af aan het instituut&..."

LOGO karuna

 

Liefde en compassie

voor jezelf en elkaar. 

Liefde en compassie

door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

play-store-icon-android-app

Volg Karuna

Instagram  Facebook  Youtube  

Voel je wel 2