fbpx

Hoi! Mijn naam is Chiara, sinds januari 2022 de nieuwe eigenaresse van Karuna. Ik ben 34 en woon in Voorburg met mijn man en zoon. 

Ik geef sinds 2011 yogales bij verschillende studio's, en vanaf de opening in 2014 ook bij Karuna! Voordat ik mij volledig op de yoga richtte heb ik een blauwe maandag op kantoor doorgebracht, vooral om te beseffen dat het niets voor mij was. Een waardevolle les die ik dankbaar heb meegenomen in de rest van mijn leven.
Yoga betekent voor mij verbinden; toen ik net begon was het vooral de verbinding met mezelf en naarmate ik langer beoefende observeerde ik dat het concept van verbinding groeide. Het was overal! In de adem en mijn bewegingen. Maar ook steeds meer met de mensen om mij heen, de yogi's in de les en met degene die ik mijn leraren mag noemen. De inspiratie is oneindig, iedere dag leer ik nog bij. Zowel als yogi, als in mijn rol van docent.  
Naast yoga hou ik mij graag bezig met voeding, lezen, wandelen met mijn hond en reizen. 

Sinds januari 2022 mag ik mij de nieuwe eigenaresse van Yoga Center Karuna noemen. Dit betekent dat ik er, naast mijn yogalessen, een belangrijke taak bij heb gekregen. Namelijk om iedereen een fijne plek te bieden om zijn of haar yogabeoefening te beginnen, voort te zetten of te verdiepen.
Als jij hier goede ideeen of tips over hebt houd ik mij warm aanbevolen. Karuna is er voor iedere yogi, je bent meer dan welkom om contact met mij op te nemen. 

Ik hoop dat we elkaar binnenkort, of vaker, mogen ontmoeten bij Karuna. 
Anne

Anne

"Beste allemaal, ik ben Anne, bedrijfsleidster van Karuna. Sinds februari 2019 draai ik mee bij dit mooie Yoga center. Mij kan je vinden bij de balie, ..."

Wendy

Wendy

"Mijn naam is Wendy en ik ben 32 jaar. Ik ben woonachtig in Voorschoten met mijn gezin. Ik heb 2 dochters van 5 en 2 jaar oud.  In mijn vrije tij..."

Chiara

Chiara

"Hoi! Mijn naam is Chiara, sinds januari 2022 de nieuwe eigenaresse van Karuna. Ik ben 34 en woon in Voorburg met mijn man en zoon.  Ik geef sind..."

LOGO karuna

 

Liefde en compassie

voor jezelf en elkaar. 

Liefde en compassie

door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

play-store-icon-android-app

Volg Karuna

Instagram  Facebook  Youtube  

Voel je wel 2