fbpx

Beste allemaal, ik ben Anne, bedrijfsleidster van Karuna. Sinds februari 2019 draai ik mee bij dit mooie Yoga center. Mij kan je vinden bij de balie, aan de deur en achter de pc waar ik o.a alle aanmeldingen verwerk, de e-mails beantwoord en lesroosters update als er wijzigingen zijn. En natuurlijk zorg ik voor thee, koffie en water zodat het klaar staat als u komt of voor als u er behoefte aan heeft na de les. Ik zal de lichtjes aan doen, de zalen openen en zorgen voor een fijn welkom.

Tot gauw Anne 

Wendy

Wendy

"Mijn naam is Wendy en ik ben 32 jaar. Ik ben woonachtig in Voorschoten met mijn gezin. Ik heb 2 dochters van 5 en 2 jaar oud.  In mijn vrije tij..."

Chiara

Chiara

"Hoi! Mijn naam is Chiara, sinds januari 2022 de nieuwe eigenaresse van Karuna. Ik ben 34 en woon in Voorburg met mijn man en zoon.  Ik geef sind..."

Anne

Anne

"Beste allemaal, ik ben Anne, bedrijfsleidster van Karuna. Sinds februari 2019 draai ik mee bij dit mooie Yoga center. Mij kan je vinden bij de balie, ..."

Felicia

Felicia

"Ik heet Felicia en ik woon in Voorburg met mijn lieve man Nick. Sinds 2013 doe ik aan yoga en ervaar iedere dag weer hoeveel goeds het mij b..."

LOGO karuna

 

Liefde en compassie

voor jezelf en elkaar. 

Liefde en compassie

door yoga.

Neem contact op

info@yogacenterkaruna.nl
070 – 740 00 28

J.S. Bachlaan 51
Leidschendam

Veurseweg 182
Voorschoten

Download onze APP

IOS

play-store-icon-android-app

Volg Karuna

Instagram  Facebook