Massage

Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Je kan een massage gebruiken als je even lekker wil ontspannen en onthaasten. Daarnaast stimuleert een massage het zelfhelend vermogen van je lichaam en brengt het je lichaam en geest weer in balans. Een massage bevordert je doorbloeding en circulatie waardoor je lichaam de kans krijgt om onderliggende spanning en blokkades los te laten. Met andere woorden ga je na de massage met een rustig en ontspannen gevoel weer naar huis. 

Heb je last van meer spanning en stress die zich uiten in migraines, nek- , rug- en schouderklachten dan is een stevigere drukpunten massage ook een aanrader. Deze massage werkt dieper in op je bindweefsel en gebieden in je lichaam die wat extra aandacht nodig hebben. Na een dergelijke massage kan het zijn dat je in eerste instantie wat moe wordt. Daarom adviseren wij om na de massage altijd even wat rust momenten in te plannen zodat je lichaam rustig kan herstellen en je de onderliggende spanning wat makkelijker kunt los laten.

Onze masseur zal altijd eerst samen met jou kijken welke massage voor jou het beste is op dat moment.

Bij ons kun je kiezen uit een korte massage van 30 minuten waarbij er één “zone” gemasseerd kan worden, zoals bijvoorbeeld alleen de voeten, of alleen rug, nek en schouders. Bij langere massages van 60 en 90 minuten wordt je hele lichaam gemasseerd.

Tarieven

30 minuten 35,-
60 minuten 59,-
90 minuten 79,-
4x 60 minuten 199,-

Locatie

De massages worden gegeven bij:
Yoga Center Karuna
J.S. Bachlaan 51
2264 VB Leidschendam

Behandelaar Tamara Voermansfoto_ik.jpg

Naast de yoga geef ik bij Karuna ook massages en Shiatsu behandelingen. Zelf weet ik al te goed hoe het is om jezelf kwijt te raken in de alledaagse drukte en soms het contact met jezelf te verliezen. Wie ben ik, wat voel ik en waar wil ik heen? Yoga en Shiatsu hebben mij enorm geholpen om bewuster te worden van mijn lichaam, te leren voelen en luisteren wat mijn lichaam mij vertelt over hoe ik bezig ben. Tijdens de massage gebruik ik altijd de tecnieken vanuit de Shiatsu en de Traditionele Chinese Geneeskunde, werk ik veel met drukpunten en meridianen. Het enige verschil is dat ik bij een massage olie gebruik op je lichaam en bij Shiatsu lig je op de mat met kleren aan. Vertrouwen en respect staan centraal in mijn werkwijze. Iedereen is uniek en verdient persoonlijke aandacht om tot de kern te komen.

Neem voor het boeken van een behandeling of meer informatie contact op met:

Tamara Voermans
06-14856827
Shiatsu@qinergy.nl

Behandelaar Janine HuybensJanine.jpg

Als intuïtief integratief ontspanningsmasseur stem ik de massage af op dat wat jij nodig hebt als je bij mij op de massagetafel ligt. Je kunt ook vooraf aangeven dat je kiest voor een van mijn specialismen: bamboemassage, Tok-Sen, Chi Nei Tsang (Chinese buikmassage) of massage voor hooggevoelige mensen. Als lichaamsgericht opgeleid therapeut geef ik ook massagetherapie, waarbij ik in 3 à 5 sessies blokkades behandel waar je last van hebt.

Na de massage heb je meer voeling met je lichaam, je energie gaat meer stromen en je voelt meer ontspanning. Soms voel je je ook emotioneel geraakt, wordt er iets in beweging gebracht. Er is daarom altijd ruimte om nog even na te praten over je ervaring. 

Neem voor het boeken van een behandeling of meer informatie contact op met:

Janine Huybens
06-48445522
info@bewogenleven.nlSchrijf je in voor onze nieuwsbrief