Omdat Yoga Center Karuna graag nieuwe docenten de kans geeft om te oefenen is er op Dinsdag 3 Maart een stage yogales in Leidschendam. Degene die de les geeft stelt zich graag voor:

Boek direct >

Beste Yogi’s,

Ik wil me graag aan jullie voorstellen, omdat ik dinsdag 3 maart om 18 uur een oefen vinyassa les kom geven. Ik volg op dit moment de AALO opleiding Yin/ Yang en ben bijna klaar met het Yang gedeelte. Ik kom bij Karuna les geven, zodat ik feedback op mijn lesstijl kan ontvangen om zo mezelf verder te ontwikkelen.

Wie ik ben in het kort: Ik beoefen al sinds mijn 17e yoga. Als klein meisje was ik al bewonderend naar mijn moeder aan het kijken als zij yoga oefeningen deed. Na een lange reis in Australië

, waar ik veel met paarden heb gewerkt, heb ik besloten om mezelf in het lichaamswerk verder te ontwikkelen. Ik ben oefentherapeut Mensendieck geworden en al meer dan 20 jaar werkzaam in dit vak. Ook geef ik al net zo lang allemaal groepslessen op sportscholen o.a. pilates en yoga. Ik heb daar ook diverse bijscholingen voor gedaan. Nu ben ik echt de yoga filosofie aan het bestuderen en wil ik dit ook in mijn lessen meer inhoud gaan geven. 

Ik zou het fijn vinden om jullie dinsdag 3 maart te zien!

Met vriendelijke groet,

Nelleke

 

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief