Voedingsdeskundige

Wat kunt u bij mij verwachten?

Als voedingsdeskundige is het mijn doel om jouw kennis over voeding te vergroten. Ik zal ook uitgaan van andere factoren die een rol kunnen spelen in het ontstaan van de klachten. Zoals emoties, leefgewoonten en intoleranties. Verandering vind vaak al plaats tijdens bewustwording van jouw eetgedrag en zo te leren wat beter kan.

Na het maken van een afspraak zal ik je vragen een eetdagboek bij te houden van 3-4 dagen. Deze ontvang ik dan graag 2 dagen voor het consult.

Naast medische gegevens, uw persoonlijke situatie en eetgewoonten zullen we ook uw wensen en verwachtingen bespreken. In overleg zal er een behandelplan opgesteld worden welke wij tijdens de vervolgconsulten zullen bespreken. Dit om het nieuwe eetpatroon te laten slagen en de voortgang te meten.

U kunt bij mij terecht voor:

-overgewicht

-ondergewicht

-allergieën/intoleranties

-endometriose dieet

-migraine

-zwangerschap

Shiatsu therapie

Shiatsu therapie

" Shiatsu therapie Shiatsu helpt fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen en mogelijk te laten verdwijnen. Waar de a..."

Massage

Massage

" Massage Een massage is niet voor niets de klassieker onder de ontspanningsmassages. Het is een weldaad voor lichaam en geest, waarbij..."

Sensi therapie

Sensi therapie

" Sensi therapie Sensi-therapie is een krachtige, doeltreffende, kortdurende therapie. Het werkt zowel op lichaam als geest. De therapi..."

Voedingsdeskundige

Voedingsdeskundige

"Voedingsdeskundige Wat kunt u bij mij verwachten? Als voedingsdeskundige is het mijn doel om jouw kennis over voeding te vergroten. Ik zal ook uitga..."

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief