Massage

Een massage is niet voor niets de klassieker onder de ontspanningsmassages. Het is een weldaad voor lichaam en geest, waarbij het gebruik van olie ook de huid verzorgt en verwent. Eerst wordt de olie op de huid aangebracht, vervolgens verwarmt de masseur door middel van zogenoemde effleurages eerst de huid en de oppervlaktelaag van de spieren.

Daarna worden andere technieken ingezet, knedingen en fricties, om dieper in de spieren te komen en eventuele spierknopen los(ser) te maken. Onze oliemassages zijn gericht op ontspanning en om deze reden niet te hard, ze doen geen pijn.

massage kan toegepast worden op alle “lichaamszones” (hoofd, gezicht, rug, nek, schouders, armen, handen voorkant romp, benen en voeten). Bij een korte massage van 30 minuten kan één “zone” gemasseerd worden, zoals bijvoorbeeld alleen de voeten, of alleen rug, nek en schouders. Bij langere massages van 60 en 90 minuten is meer mogelijk en kunnen onze massages ook  gecombineerd worden met andere technieken, zoals bijvoorbeeld pulsing en (chakra-)polariteit (dit zijn meer energetische massagevormen), wat een zeer complete massage oplevert.

Direct na een yogales kan een langere massage te veel van het goede zijn, terwijl een korte massage dan juist een mooie aanvulling is. Een oliemassage leent zich ook goed voor een korte behandeling.

Shiatsu therapie

Shiatsu therapie

" Shiatsu therapie Shiatsu helpt fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen en mogelijk te laten verdwijnen. Waar de a..."

Massage

Massage

" Massage Een massage is niet voor niets de klassieker onder de ontspanningsmassages. Het is een weldaad voor lichaam en geest, waarbij het g..."

Voedingsdeskundige

Voedingsdeskundige

"Voedingsdeskundige Wat kunt u bij mij verwachten? Als voedingsdeskundige is het mijn doel om jouw kennis over voeding te vergroten. Ik zal ook uitga..."

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief