Mijn eerste ervaring met yoga was al in 2001. Ik was altijd wel bezig met mijn lichaam en sportte ook veel. Toen ontdekte ik Iyengar yoga. Omdat ik tevens heel lenig was paste dat goed bij mij. Vanaf dat moment begon ook mijn zoektocht naar een fijne docent en een type les wat bij mij zou passen. Dat duurde erg lang. Toen ik een aantal jaren geleden op zoek ging naar meer rust en balans in mijn leven, ontdekte ik, dat ik yoga ook op een andere manier kon doen. Yin yoga en Do-In yoga maakten voor mij het verschil. Vanuit de Chinese meridianen leer ging ik veel beter mijn lichaam begrijpen en kon ik eindelijk yoga beoefenen op een manier die echt bij mij paste. 
 
Einde 2016 ben ik gestopt met mijn full time baan als bedrijfsjurist en heb ik besloten om voor mezelf te beginnen als shiatsu therapeut en yoga docent. Nu kan ik wel zeggen dat shiatsu en yoga mijn leven hebben veranderd. Tijdens mijn yoga docenten opleiding heb ik nog beter geleerd hoe de meridianen en vijf elementen aspecten toe te passen tijdens yoga lessen. 
 
Graag wil ik mensen laten ervaren hoe het is om beter naar je lichaam te leren luisteren. Ze begeleiden en laten voelen wat bij ze past. Met yin yoga ga je echt naar binnen en leer je bewust voelen. Zo mooi om die verbinding met jezelf aan te gaan. Dat gun ik iedereen. 
Lennie

Lennie

"Na een lange carrière in het bedrijfsleven besloot ik in 2012 mijn loopbaan een nieuwe wending te geven en op de Academie Qing-Bai de opleiding tot Sh..."

Isabelle

Isabelle

"Ik ben Isabelle en ik geef vooral holistische & Lomi Lomi massages, met als doel om je lichaam weer in balans te brengen en de levensenergie te he..."

Tamara

Tamara

"Mijn eerste ervaring met yoga was al in 2001. Ik was altijd wel bezig met mijn lichaam en sportte ook veel. Toen ontdekte ik Iyengar yoga. Omdat ik te..."

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief