Na een lange carrière in het bedrijfsleven besloot ik in 2012 mijn loopbaan een nieuwe wending te geven en op de Academie Qing-Bai de opleiding tot Shiatsutherapeut te volgen. Van deze beslissing heb ik geen moment spijt gehad. Vanaf het begin ben ik enthousiast geworden over de mogelijkheden die Shiatsu biedt. Het is inspirerend om met mensen te werken en ze te laten ervaren hoe weldadig en ontspannend een shiatsubehandeling voor lichaam en geest kan zijn. Ik kan zeggen dat ik mijn roeping heb gevonden en verheug me erop om deel uit te maken van het enthousiaste team van Yoga Center Karuna.

Lennie

Lennie

"Na een lange carrière in het bedrijfsleven besloot ik in 2012 mijn loopbaan een nieuwe wending te geven en op de Academie Qing-Bai de opleiding tot Sh..."

Isabelle

Isabelle

"Ik ben Isabelle en ik geef vooral holistische & Lomi Lomi massages, met als doel om je lichaam weer in balans te brengen en de levensenergie te he..."

Tamara

Tamara

"Mijn eerste ervaring met yoga was al in 2001. Ik was altijd wel bezig met mijn lichaam en sportte ook veel. Toen ontdekte ik Iyengar yoga. Omdat ik te..."

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief