Skip to main content

Karuna Yoga is voor iedereen! 

Karuna 022Welkom! Bij Yoga Center Karuna geloven wij dat yoga voor iedereen is. We bieden vele verschillende yogastijlen aan, en hechten veel waarde aan begeleiding en persoonlijke aandacht. Daarom geven we onze lessen in kleine gelimiteerde groepen van maximaal 14 deelnemers. 
We werken met docenten die een erkende yogaopleiding hebben afgerond en vaak al jarenlange ervaring hebben. 

Jouw eerste les.

Het kan heel spannend zijn om voor de eerste keer naar een yogales te komen. Misschien heb je nog geen ervaring of denk je dat je ‘te stijf’ bent of weet je simpelweg niet waar te beginnen. 
We geven je hier graag wat tips zodat je vol vertrouwen van jouw eerste yogales kunt genieten.
Heb je hierna nog vragen? Dan kan je ons altijd mailen/bellen of natuurlijk langskomen. 
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.
 
Bel of WhatsApp: 06 27185946 
 

Met welke yogavorm kan ik starten?

Alle yoga vormen bij Karuna worden op een zachte manier gegeven. En daarmee zijn de lessen toegankelijk voor iedereen. 
Er is wel een duidelijk verschil in lessen bij Karuna, van ontspannend tot juist activerend. Welke les bij je past, dat is iets heel persoonlijks. 
Meer verdiepende informatie per yogastijl vind je op de stijlen pagina. Ben je helemaal nieuw? Dan is hatha yoga altijd een mooi uitgangspunt om rustig yoga te ontdekken en ervaren. 
 
We adviseren je om vooral wat verschillende lessen uit te proberen zodat je kan ontdekken wat jij fijn vindt. Met onze proefleskaart kan je drie lessen uitproberen. 
Bij Karuna kan je gewoon naar behoefte je lessen inplannen. Je zit niet vast aan een vaste les per week en mag dus altijd wisselen van docent en/of yogastijl. 
Wij adviseren je om je van tevoren voor een les aan te melden; omdat we met kleine groepen werken kan het zijn dat een les soms vol zit. Via het rooster kan jezelf heel gemakkelijk aanmelden.

Wat neem ik mee?

Trek iets aan waar jij je lekker in voelt en gemakkelijk in beweegt. Schoenen zijn niet nodig; yoga beoefen je op je blote voeten. 
Bij Karuna zijn matjes en yoga props aanwezig, die kan je lenen. Heb je je eigen spullen? Dan is het fijn om die mee te nemen. Als je het prettig vindt kan je eventueel een extra vestje en warme sokken meenemen voor de eindontspanning.
Probeer de eerste les ongeveer 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Dan kunnen we je rondleiden, alles uitleggen en laten zien. En kan jij in alle rust aan je eerste les beginnen.
Aan het eind van de les ben je meer dan welkom om nog een kopje thee te drinken en na te genieten van jouw yogaervaring.