Skip to main content

89

Karuna Yoga is voor iedereen! 

Welkom! Bij Yoga Center Karuna geloven wij dat yoga voor iedereen is. We bieden vele verschillende yogastijlen aan, en hechten veel waarde aan begeleiding en persoonlijke aandacht. Daarom geven we onze lessen in kleine gelimiteerde groepen. 
We werken met docenten die een erkende yogaopleiding hebben afgerond en vaak al jarenlange ervaring hebben.
 

Jouw eerste les.

Het kan heel spannend zijn om voor de eerste keer naar een yogales te komen. Misschien heb je nog geen ervaring of denk je dat je ‘te stijf’ bent of weet je simpelweg niet waar te beginnen. 
We geven je hier graag wat tips zodat je vol vertrouwen van jouw eerste yogales kunt genieten. Heb je hierna nog vragen? Dan kan je ons altijd mailen/bellen of natuurlijk langskomen. 
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.
 
Bel: 070 740 00 28 
 

Welke yogavorm kan ik starten?

Alle yoga vormen bij Karuna worden op een zachte manier gegeven. En daarmee zijn de lessen toegankelijk voor iedereen. 
Er is een duidelijk verschil in lessen bij Karuna, van ontspannend tot juist activerend.
Welke les bij je past, dat is iets heel erg persoonlijks. 
Meer verdiepende informatie per yogastijl vind je op de stijlen pagina. 
 
We adviseren je om vooral wat verschillende lessen uit te proberen zodat je kan ontdekken wat jij fijn vind. Bij Karuna kan je gewoon naar behoefte je lessen inplannen. Je zit niet vast aan een vaste les per week en mag dus altijd wisselen van docent en/of yogastijl. 
Wij adviseren je om je van tevoren voor een les aan te melden; omdat we met kleine groepen werken kan het zijn dat een les vol zit. Via het rooster kan jezelf heel gemakkelijk aanmelden.

Wat neem ik mee?

Trek iets aan waar jij je lekker in voelt, en gemakkelijk in beweegt. Schoenen zijn niet nodig; yoga beoefen je op je blote voeten. 
Bij Karuna zijn matjes en yoga props aanwezig, die kan je lenen. Heb je je eigen spullen? Dan is het fijn om die mee te nemen. Als je het prettig vindt kan je eventueel een handdoek en warme sokken meenemen voor de eindontspanning.
Probeer de eerste les ongeveer 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Dan kunnen we je rondleiden, alles uitleggen en laten zien. En kan jij in alle rust aan je eerste les beginnen.
Aan het eind van de les ben je meer dan welkom om nog een kopje thee te drinken en na te genieten van jouw yogaervaring.