Skip to main content

Suisana / the act of healing oneself 

Chiara en Hazel hebben lange tijd geleden hun krachten gebundeld om gezamenlijk hun liefde en passie voor voeding en yoga te delen met anderen in de vorm van retraites.
We zijn begonnen met dagretraites, welke werden gevolgd door mini-retraites bij kasteel Duivenvoorde en ook een weekendretraite behoort inmiddels tot de ervaring. 

Onder de naam 'Suisana' (vrij vertaald, de handeling van zelfgenezing), brengen wij dagen van ontspanning, lekker eten en yoga naar onze deelnemers. 
Benieuwd wat een dag voor jou kan betekenen?
Lees hiernaast wat wij allemaal bieden, en scroll naar onder om jouw eigen moment in te plannen. 

Mini-retraites

Leidse Tuin van Kasteel Duivenvoorde

In de prachtige Leidse Tuin van Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten bieden Hazel en Chiara mini-retraites aan, in samenwerking met het Hof van Duivenvoorde. 

Op verschillende zaterdagochtenden om 09:30u geeft Chiara een heerlijke yogales van 60 minuten (toegankelijk voor elk niveau). Daarna strijk je neer op het terras van Hof van Duivenvoorde voor een drankje naar keuze en een speciaal door Hazel gebakken plantaardig taartje met uitzicht op de tuinen. Mocht je daarna willen, kan je een wandeling maken over het Landgoed. 
Waan jezelf even helemaal weg, terwijl je midden in de Randstad bent. 

De les wordt gegeven in een afgeschermde buitenruimte waar geen honden mogen komen en waar we helemaal privé zitten met alleen met alleen het geluid van het omringende riet, het gezang van vogels en het gevoel van de zon op je gezicht. 

Voor €19,- (€17,- voor Karuna abonnee houders) krijg je een yogales, drankje naar keuze, een plantaardig taartje en een wandelkaart om de tuinen van Duivenvoorde te ontdekken. 

Sfeerimpressie

Kies hier jouw dag