Skip to main content

Privélessen

PrivelesWelkom! Op deze pagina geven we jou meer informatie over privé yogalessen bij onze studio in Leidschendam.
Bij Yoga Center Karuna geloven wij dat yoga voor iedereen is. We bieden vele verschillende yogastijlen aan, en hechten veel waarde aan begeleiding en persoonlijke aandacht. Onze lessen zijn klein, met maximaal 14 deelnemers, zo is er aandacht voor iedereen. 

Misschien voelt een yogales om mee te beginnen om wat voor reden dan ook niet prettig. Misschien heb je een blessure welke gerichte aandacht vraagt? Of wil je beginnen met yoga beoefenen en zoek je begeleiding bij jouw eerste stappen? Wat jouw reden ook is, soms is extra aandacht heel erg fijn. Daarom bieden we bij Karuna ook privélessen aan. 
We werken met docenten die een erkende yogaopleiding hebben afgerond en vaak al jarenlange ervaring hebben. Wanneer je een specifieke vraag heb kan je ons mailen en dan koppelen wij jou aan de docent met die expertise. 

Welke privélessen kan ik volgen?

We hebben verschillende privélessen. Zo kan je er een boeken voor maximaal twee personen of maximaal vier personen. Al onze privélessen worden gegeven in onze studio in Leidschendam.
Ook bieden we de mogelijk voor Critical Alignment therapie lessen (CAT), welke zich specifiek richten op herstel en beweging van de wervelkolom. 

Wat neem ik mee?

Trek iets aan waar jij je lekker in voelt, en gemakkelijk in beweegt. Schoenen zijn niet nodig; yoga beoefen je op je blote voeten. 
Bij Karuna zijn matjes en yoga props aanwezig, die kan je lenen. Heb je je eigen spullen? Dan is het fijn om die mee te nemen. Als je het prettig vindt kan je eventueel een handdoek en warme sokken meenemen voor de eindontspanning.
Probeer de eerste les ongeveer 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Dan kunnen we je rondleiden, alles uitleggen en laten zien. En kan jij in alle rust aan je eerste les beginnen.
Aan het eind van de les ben je meer dan welkom om nog een kopje thee te drinken en na te genieten van jouw yogaervaring.
 

Hoe kan ik boeken?

Ben je geïntereseerd? Via onderstaande module kan je direct reserveren (met een voorbehoud dat we een voor jou passende docent vinden). Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via: info@yogacenterkaruna.nl of bel of WhatsApp naar: 06 27185946